Sint Briej-viering 1 februari
Geschreven door Ron Moonen   
vrijdag 02 februari 2018

Donderdag 1 februari bezocht een delegatie schutters samen met het jonkheidsbestuur, vele Noorbeekenaren en pelgrims de H. Mis ter ere van Sint Briej.

Het was wederom een mooie en drukke viering.

 

Active ImageActive ImageActive ImageActive Image

 
Beschermheer Michel prins van het Hèversriek!
Geschreven door Ron Moonen   
maandag 08 januari 2018

Afgelopen vrijdag vond in Noorbeek de carnavalszitting van C.V. De Hèvers plaats. Aan het einde van een mooie zitting verrasten onze beschermheer Michel Rompelberg en zijn echtgenote Chantal alles en iedereen door tevoorschijn te komen als de nieuwe heersers over het Hèversriek. We  wensen het prinselijke paar Michel en Chantal en hun familie een geweldig carnavalsseizoen toe! Alaaf!!

 

Active Image

 

 
Dreiländerecktreffen 2018 in Noorbeek
Geschreven door Ron Moonen   
woensdag 20 december 2017

Zondag 9 september 2018 heeft schutterij Sint Brigida Noorbeek de eer om het bondsschuttersfeest van de bond Berg en Dal én de 51ste editie van het Internationaal Schutters Dreiländerecktreffen te organiseren. Een combinatie-schuttersfeest van verbroedering over de grenzen heen. 

Volgens goed gebruik starten we deze schuttersdag om 09.00 uur met een Heilige Mis met vaandelparade in de Sint Brigidakerk in Noorbeek. Aansluitend is er voor de genodigden en deelnemende afgevaardigden van de schutterijen een ontbijt op de feestlocatie.

Na de officiële opening volgt de optocht met defilé door Noorbeek. Eregasten, genodigden en bezoekers zullen deze kleurrijke optocht aanschouwen. Na afloop van de optocht vinden er op de feestlocatie schoonheids- en muziekwedstrijden plaats. Koningen van de deelnemende schutterijen strijden onderling om de titel Dreiländereck-koning 2018.

Schutterij Sint Brigida hoopt veel bezoekers in Noorbeek te mogen begroeten op zondag 9 september 2018. 

Noteer deze datum daarom alvast in uw agenda. Het belooft een prachtig feest te worden!