Paolhouwe kermis Terlinden PDF Afdrukken E-mail
vrijdag 27 juli 2012

Ons eerstvolgende uittreden na de zomerstop is de kermis van Terlinden. Op maandag 6 augustus zullen we de laatste dag van kermis Terlinden starten met het ''paolke houwe'' We verzamelen om 19:15 uur in de feesttent.

Dan nog een korte terugblik op het OLS. Na een jaar van afwezigheid namen we dit jaar met optochtnummer 64 deel aan het OLS dat dit jaar weer in Ellikom plaatsvond. Rond het middaguur arriveerde we met de bus bij het feestterrein. Nadat dit verkend was, en we de materiaalwagen hadden gevonden, werd de optocht en het defile gelopen. Dit onder leiding van onze nieuwe commandant Jean Paul Wyers. Hierna volgden de uittredens van de drumband en de beoordeling van onze keizer en ons koningspaar. Vervolgens was het de beurt aan onze schietploeg. Door de wind en de constante wisseling van bewolking en zon was e.e.a. extra moeilijk. Desondanks werden  de eerste 18 ''bulkes'' netjes afgeschoten. De tweede ronde was helaas minder succesvol, dus helaas werd ons resultaat van twee jaar geleden niet geevenaard. Tenslotte werd er nog enkele uurtjes gefeest in de feesttent, en door enkele leden werden letterlijk en figuurlijk de bloemetjes buiten gezet. Na afloop bleek dat er alleen een prijs was behaald door onze bordjesdrager Rowan Deckers, een mooie zesde plaats!

Tenslotte kan nog vermeld worden dat op zaterdag 1 september weer het kampioenschap (voor de schietploeg) van Eijsden-Margraten plaats vindt. Dit keer georganiseerd door schutterij St. Sebastianus in Mheer. We zullen daar voor de eerste op hun nieuwe schietlocatie en kogelvanger schieten.

Laatst geupdate op ( zondag 19 augustus 2012 )