Nieuws oktober 2021

De afgelopen periode wederom geen geüniformeerde uittredens voor onze vereniging. Alleen verrichtten op vrijdag 10 en zaterdag 11 september leden van de schutterij samen met leden van de harmonie werkzaamheden voor de Amstel Gold Race. Het parkeergebeuren rondom dit evenement werd door de schutterij en de harmonie in goede banen geleid. 

Zo loopt het rustige schuttersjaar 2021 langzaam ten einde. Voor 2021 staan alleen nog de jaarvergadering en de wafelactie op het programma.

Wel vragen we nog aandacht voor de spaaracties bij de PLUS en de Rabobank.

Zoals al in het contactblad van september aangegeven organiseert de PLUS tot en met zaterdag 13 november de spaaractie “Spaar je club gezond”. Klanten van PLUS-winkels kunnen in de genoemde periode sponsorpunten sparen om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een sponsorpunt. Deze sponsorpunten kunnen klanten schenken aan de deelnemende verenigingen.

Dus gaan jullie shoppen bij de PLUS?

Steun dan de schutterij met jullie sponsorpunten.

Het schenken van de ontvangen sponsorpunten is mogelijk via de link: https://mijn.plus.nl/sponsorpunten

Daarnaast organiseert de Rabobank jaarlijks de ClubSupport-actie. Ook aan deze actie neemt de schutterij deel.

Wat is de Rabo ClubSupport-actie?

De Rabo ClubSupport-actie stelt verenigingen in staat een donatie te verdienen. Leden van de Rabobank hebben invloed op de hoogte van de donatie die een vereniging ontvangt. Hoe meer Rabobankleden stemmen op de schutterij, hoe hoger de donatie voor de schutterij.

Wie kan stemmen en hoe kan gestemd worden?

Alle personen die lid zijn van de Rabobank, kunnen stemmen.

Stemmen kan via Internet (rabobank.nl/clubsupport) of via de Rabo App van 4 oktober tot en met 24 oktober 2021.

Waar wordt het geld aan besteed?

Het geld dat de schutterij eventueel binnenhaalt is bedoeld om het onderhoud van de uniformen te bekostigen, zodat onze leden er ook het komende schuttersseizoen weer piekfijn op staan.

Dus ben je lid van de Rabobank en draag je onze schutterij een warm hart toe, laat je stem dan niet verloren gaan. Stem op schutterij Sint Brigida!

Alvast bedankt voor uw steun bij beide acties!