Nieuws september 2021

Voor de schutterij blijft het een rustige tijd. Eindelijk stond er weer een uittreden gepland: het verbroederingsfeest in Margraten op zondag 5 september. Maar helaas is inmiddels door organiserende schutterij Sint Sebastianus Margraten besloten dat ook deze activiteit in verband met de nog geldende Coronamaatregelen doorschuift naar 2022.

Blijven nog een tweetal activiteiten over voor het jaar 2021. Zo vindt op vrijdag 15 oktober de uitgestelde jaarvergadering plaats bij café Tinus. Een terugblik op deze vergadering volgt in het contactblad van november. Daarnaast gaan we er vanuit dat we in december onze jaarlijkse wafelactie weer kunnen organiseren.

Als laatste graag nog aandacht voor het volgende.

Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november organiseert de PLUS de spaaractie “Spaar je club gezond”. Klanten van PLUS-winkels kunnen in de genoemde periode sponsorpunten sparen om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een sponsorpunt. Deze sponsorpunten kunnen klanten schenken aan de deelnemende verenigingen. Ook de schutterij neemt deel aan deze spaaractie.

Dus gaan jullie shoppen bij de PLUS?

Steun dan de schutterij met jullie sponsorpunten.

Het schenken van de ontvangen sponsorpunten is mogelijk via de link: https://mijn.plus.nl/sponsorpunten

Alvast bedankt voor de steun!